L’Hospital Sant Joan de Déu de Palma organitza les IV Jornades de Geriatria

diciembre 20, 2018
ivjornadas_geriatria-5-1200x933.jpg

Els propers dias dies 1 i 2 de febrer de 2019, L’Hospital Sant Joan de Déu de Palma organitza les IV Jornades de Geriatria, sota el títol de «Fragilitat i recuperació funcional» a la sala d’actes del mateix hospital.

La fragilitat i la deterioració funcional en el pacient ancià s’han convertit recentment en un problema de gran magnitud requerint atenció des de múltiples àmbits. La primera, com a nova síndrome geriàtric i predictiu provat independent d’efectes adversos en salut, com a discapacitat i dependència, però amb possibilitat de tractament i millora, evitant-nos així, el segon, com a causa d’augment de morbimortalitat, sobrecàrrega de cuidador, pèrdua de qualitat de vida i augment de despesa sociosanitària, encara sent previsible o susceptible de recuperació.

L’actuació i recerca sobre l’envelliment actiu, la fragilitat i la prevenció de la discapacitat i promoció de l’autonomia és actualment una prioritat a nivell mundial, com ho demostren diferents iniciatives. Amb aquestes jornades es pretén sensibilitzar a la població i al personal sanitari de la importància de la seva prevenció i/o detecció precoç com a estratègia per millorar la salut i qualitat de vida; així com, abordar les necessitats i possibles intervencions diagnòstic- terapèutiques a nivell comunitari i hospitalari.

Per abordar totes aquestes matèries, comptarem amb la presència de professionals dels diferents àmbits d’atenció en geriatria, així com d’altres especialitats i nivells assistencials implicats, de gran prestigi tant de les nostres Illes com de l’àmbit estatal.

Consulta el programa

Anar a inscripcions

Hospital SJD Palma

Carrer Sant Joan de Déu, 7 – 07007 Palma de Mallorca
T.: +34 971 26 58 54

Nº Registro Sanitario: 1007

Hospital SJD Inca

Avenida Rei Jaume II, 40 – 07300 Inca
T.: +34 971 26 58 54

Nº Registro Sanitario: 4715

Centro de Rehabilitación SJD

Carrer Nuredduna, 3 – 07006 Palma de Mallorca
T.: +34 971 46 16 02

Nº Registro Sanitario: 5160